Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 octombrie 2018
  • :
  • :

”Avocatul județului”, un proiect civic marca ”ZiarPiatraNeamt.RO”

Sursa: Ziar Piatra-Neamt

Avocatul județului este o rubrică nou înființată, ce reprezintă o inițiativă civică locală a conceptului de „Avocatul Poporului”.

Dorim prin intermediul acestei secțiuni să acoperim o parte din lipsa de transparență a instituțiilor prin publicarea de documente legate de funcționarea instituțiilor din Neamț, a societăților care lucrează cu bani publici, a persoanelor publice etc.

Totodată, această rubrică este destinată analizei suspiciunilor de abuzuri și ilegalități din partea instituțiilor.

Nu în ultimul rând, Avocatul județului va sta la baza multor sesizări pe care publicația noastră le va face către instituții abilitate ale statului. Zilnic intrăm în posesia unor informații legate de suspiciuni de încălcări ale legii, informații pe care nu le putem transforma în articole, din lipsă de dovezi.
Considerăm că este datoria noastră ca parte din aceste informații să le transmitem instituțiilor competente în ceea ce privește cercetarea încălcării legii.

Pentru această rubrică avem deja acordul de principiu în vederea unei colaborări din partea unor profesioniști în domeniul juridic: avocați, juriști etc.

Mizăm pe ajutorul dumneavoastră, al cititorilor, care ne puteți sesiza posibile încălcări ale legii prin intermediul adresei office@ziarneamt.ro sau telefon 0765.234891.

Suntem deschiși la orice sugestie de optimizare a acestei secțiuni.