Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 11 decembrie 2018
  • :
  • :

CL Poiana Teiului aprobă planul de acțiuni și lucrări pentru beneficiarii de ajutor social

Sursa: Ziar Bicaz

Consiliul Local al comunei Poiana Teiului aprobă Planul de acțiuni și lucrări de interes local aferent anului 2018, pentru persoanele apte de muncă beneficiare de ajutor social, conform Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare.
Stabilirea persoanelor majore apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social și a numărului orelor de muncă pe care sunt obligate să le efectueze, se face prin Dispoziția de stabilire a dreptului la ajutorul social.
Compartimentul de protecție și asistență socială va întocmi o situație lunară care va cuprinde titularul ajutorului social, persoana majoră aptă de muncă care va presta acțiuni și lucrări de interes local și numărul orelor de muncă aferente cuantumului ajutorului social pe care o transmite primarului comunei Poiana Teiului până la data de 1 a lunii și o va afișa la sediul comunei.
Beneficiarii ajutorului social din localitățile componente efectuează acțiunile și lucrările de interes local în comuna Poiana Teiului.


Sursa: poianateiului.ro