Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 11 decembrie 2018
  • :
  • :

Din 311 nemțeni înscriși pentru admiterea la unitățile de învățământ M.A.I., 37 au promovat probele și au început cursurile

Sursa: Ziar Bicaz

În urma examenului final, testul scris, susținut în data de 20 ianuarie a.c de către cei care au fost promovați la celelalte probe, 37 de nemțeni au fost admiși în unitățile de învățământ M.A.I.
Reamintim faptul că, anul trecut, Ministerul Afacerilor Interne a suplimentat locurile de școlarizare la unitățile de învățământ, iar persoanele interesate de cariera de polițist s-au putut înscriere pe cele 1600 de locuri la școlile de agenți de poliție.
Locurile la instituțiile de învățământ,care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne au fost comune pentru femei și bărbați, iar durata de școlarizare a fost scurtată la un an de zile.
La finalul înscrierilor pentru aceste locuri, la nivelul IPJ Neamț au fost înregistrate 311 cereri de la persoanele interesate, iar 37 de nemțeni au promovat în vederea admiterii la unitățile de învățământ.
Dintre aceștia,34 au optat pentru Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, iar 3 pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca.
Elevii încadrați sunt așteptați, la sfârșitul acestui an, în rândul polițiștilor din cadrul IPJ Neamț, unde vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de tutelă, urmând a contribui în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.