Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 11 decembrie 2018
  • :
  • :

Planul de acțiuni și lucrări de interes local aferent anului 2018, pentru beneficiarii de ajutor social

Sursa: Ziar Bicaz

Consiliul local al comunei Borca aprobă planul de acțiuni și lucrări de interes local aferent anului 2018, pentru persoanele apte de muncă, beneficiare de ajutor social, conform legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat cu modificările și completările ulterioare.
Stabilirea persoanelor majore apte de muncă din familiile beneficiare de ajutor social și a numărului orelor de muncă pe care sunt obligate să le efectueze, se face prin Dispoziția de stabilire a dreptului la ajutorul social.
Compartimentul de protecție și asistența socială va întocmi o situație lunară care va cuprinde titularul ajutorului social, persoana majoră aptă de muncă care va presta acțiuni și lucrări de interes local și numărul orelor de muncă aferente cuantumului ajutorului social.
Beneficiarii ajutorului social din localitățile componente efectuează acțiunile și lucrările de interes local în comuna Borca.

Mai multe informații: primariaborca.ro