Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 11 decembrie 2018
  • :
  • :

Polițiștii din Bicaz au reținut un tânăr de 28 de ani pentru tâlhărie

Sursa: Ziar Bicaz

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei 12 Poliţie Bicaz au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 28 de ani cercetat pentru tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 10 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Bicaz au fost sesizaţi de un bărbat de 33 de ani, din Borca, judeţul Neamţ, că o persoană necunoscută l-a deposedat prin violenţă de o sumă de bani.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit că în seara zilei de 10 februarie a.c., în timp ce se deplasa spre domiciliu, persoana vătămată a fost acostată de un tânăr, de 28 de ani, din Vînători Neamţ, care ar fi lovit-o cu pumnii în zona feţei, aceasta căzând pe sol, moment în care i-ar fi sustras din buzunare suma de bani.

La data de 12 februarie a.c., tânărul bănuit de tâlhărie a fost introdus în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, cu propunerea de arest preventiv.