Search
duminică 21 ianuarie 2018
  • :
  • :

Șase tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, reținuți de polițiștii din Borlești

Sursa: Ziar Piatra-Neamt

În seara zilei de 12 noiembrie 2017, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au preluat o sesizare privind agresiunea unei persoane în localitatea Vădurele.
La fața locului, respectiv la intersecția dintre drumurile comunale Vădurele și Socea, echipa operativă a identificat persoana vătămată, un bărbat de 29 de ani, din localitate, ce prezenta mai multe leziuni în zona capului și care a fost preluat de un echipaj de ambulanță.
Imediat au fost demarate cercetările și, la scurt timp, au fost identificați șase tineri cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani, din Cândești și Rediu, bănuiți de agresiunea bărbatului.
Persoanele au fost depistate de polițiști și preluate la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, în această dimineață dispunându-se măsura reținerii față de aceștia.
Tinerii sunt bănuiți că în seara zilei de 12 noiembrie 2017, au urmărit persoana vătămată, după ce a plecat de la un bar din localitate, pe care ar fi deposedat-o, prin folosirea violenței, de un telefon mobil și un portofel ce conținea documente personale și suma 80 de lei.
După administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei șase tineri pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu propunerea arestării preventive.