Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 15 noiembrie 2018
  • :
  • :

Scrisoare de mulțumire pentru mama

Sursa: Ziar Bicaz

Azi, 11 ianuarie 2018, este „Ziua internațională a mulțumirii”, ziua în care fiecare dintre noi ar trebui să își aloce câteva clipe din timpul său, aducând mulțumiri cuiva drag, cuiva căruia poate nu i-am mulțumit la timpul potrivit pentru un bine făcut, pentru un sfat, pentru ajutorul oferit cândva.

Toplicean Elena-Medeea, o tânără domnișoară de 18 ani, din comuna Bicaz Chei a scris câteva rânduri ființei celei mai iubite, mamei sale. Mulțumirile aduse sunt de o încărcătură emoțională puternică, cuvintele înșirate atât de firesc, ajung la sufletul fiecărei mame și nu numai.
Te felicităm, Medeea, pentru curajul tău, pentru exemplul pe care îl oferi prin această scrisoare!

Mulțumesc, dragă mamă!
Îți mulțumesc pentru ceea ce îmi demonstrezi în fiecare zi! Îți mulțumesc pentru exemplul oferit, pentru viață, pentru că mi-ai arătat ce înseamnă să fii femeie! Îți mulțumesc pentru că îmi demonstrezi în fiecare zi că, în ciuda faptului că oamenii cer adesea compromisuri în schimbul iubirii, adevărata iubire se dăruiește pur! Îți mulțumesc că suporți în fiecare zi dorul a mii de kilometri, pentru noi! Îți mulțumesc, iubită mamă! Îți mulțumesc pentru că îmi arăți în fiecare zi ce înseamnă să iubești pur, curat și sincer! Astăzi, doar … îți mulțumesc!
Te iubesc mai mult decât știu să o arăt!