Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 octombrie 2018
  • :
  • :

Ședința de Consiliu Județean Neamț – 06 noiembrie 2017

Sursa: Ziar Piatra-Neamt

Primul punct pe ordinea de zi a vizat modificarea unei hotărâri în baza căreia se va implementa proiectul „Conservarea, protejarea și promovarea Muzeului Memorial «Ion Creangă» Humulești“, pentru care s-a reușit atragerea de fonduri în valoare de 447.000 lei, de la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Printr-o altă hotărâre, au fost date în administrarea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț imobile în care această instituție sanitară activează, ținând astfel cont de o solicitare primită la sfârșitul lunii trecute de la Ministerul Sănătății.

Și în acest an, Consiliul Județean Neamț va susține Concursul Internațional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu“, oferind cu onoare și apreciere premiile pentru participanți.

Ultimul punct de pe ordinea de zi vizează implementarea unui proiect al orașului Tîrgu Neamț, în asociere cu Consiliul Județean Neamț, oferind 200.000 de lei cofinanțare, pentru achiziționarea de aparatură medicală, necesară Spitalului Orășenesc „Sfântul Dimitrie“.