Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 octombrie 2018
  • :
  • :

Sportivii „Steel Man” Târgu Neamț, printre cei mai buni din țară

Sursa: Ziar Targu Neamt

Recent, sportivi legitimați la C.S. „Steel Man” Târgu Neamț au participat la finalele Campionatelor Naţionale de Culturism, Bodybuilding Classic, Games Classic Bodybuilding, Women Physique și Culturism Perechi.

Găzduită de Sibiu, competiția a reunit la start cei mai „lucraţi” 118 sportivi din ţară, care s-au întrecut pentru cele 16 titluri de campion puse la bătaie. Culturiștii de la „Steel Man” au reușit să se evidențieze și să obțină rezultate excepționale, așa cum o fac de fiecare dată.

Astfel, Dana Donisan a obținutu titlul de campioană națională la categoria Women Physique 163cm.

Alți trei sportivi din oțel s-au întors acasă vicecampioni la nivel național:
  • Constantin Apetri – vicecampion național la categoria 100kg.
  • Nicolae Codrut Galan – vicecampion național la categoria +100kg.
  • Sorin Sprînceană – vicecampion național la categoria Bb classic +180cm

Rezultatele obținute confirmă, pentru a n-a oară, seriozitatea și profesionalismul cu care sportivii legitimați la Clubul Sportiv „Steel Man” și antrenorii lor înţeleg să reprezinte urbea în categoria sportului de profil, numărându-se printre câștigători de fiecare dată.

„Urmează alte două concursuri la care vor participa sportivii Steel Man. Primul dintre ele va fi Cupa Federației, care se desfășoară la Ianca Brăila pe 14 octombrie 2017. La data de 21 octombrie, organizăm la Casa Culturii Ion Creangă din Târgu Neamț cea de-a VII-a ediție a Trofeului Steel Man.

Felicitări sportivilor și mult succes în continuare! Mulțumesc pe această cale domnului primar Daniel Harpa, Consiliului Local al orașului Târgu Neamț și sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat”!, transmite Gligor Mosor, președinte C.S. „STEEL MAN”.