Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 octombrie 2018
  • :
  • :

Tânăr de 17 ani, cercetat și reținut pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de distrugere prin incendiere

Sursa: Ziar Roznov

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au reținut, ieri, un tânăr de 17 ani, din Tazlău, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de distrugere prin incendiere.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul ar fi incendiat în noaptea de 27/28.05.2017 o anexă a unei persoane din localitatea Tazlău, creând un prejudiciu de circa 1.000 de lei.
Totodată, în baza informațiilor obținute și a activităților complexe desfășurate de către polițiștii Secției de Politie Rurală Borlești, cercetările au fost extinse față de tânăr în cazul altor 5 infracțiuni de distrugere prin incendiere săvârșite în luna aprilie și ianuarie anul acesta. Polițiștii au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor să fie prezentată instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.