●Angajări pe criterii politice ●Echipă nouă la Prefectura Neamț

0

De fiecare dată când vine un nou prefect acesta îți angajează o serie de consilieri care sunt apropiați ai partidului care l-a pus prefect. Până acum nu au fost excepții, toți prefecții angajând acești oameni pe criterii politice doar că liberalii și USR-iștii au zis că dacă-i votăm vin ei și dau afara amantele și pilele PSD și vor pune oameni competenți, nu tot oameni de la partid sau rude ale celor de la partid.

Iată că a venit și momentul adevărului și în locul celor angajați pe linie PSD la Prefectura Neamț au fost angajați alții pe linie PNL.
De la PNL ne așteptam să facă exact ce criticau la PSD-iști, dar ce ne facem cu USR-ul care acum acceptă tacit tot ce face PNL, deși aceleași lucruri erau de neacceptat din partea PSD?

Opinia noastră este că aceste angajări pe criterii politice sunt normale, motiv pentru care ele sunt legale în multe țări civilizate din lume. E normal ca ce ține de guvern să aibă oameni care sunt pe aceeași linie politică. Din acest motiv nu am comentat când prefectul Soroceanu și-a adus și angajat oameni de la PSD și nu vom critica nici acum acest lucru și nici nu dăm numele persoanelor aduse de prefectul PNL la Prefectură. Doar vă atragem atenția asupra modului în care ați fost manipulați unii dintre dumneavoastră. Atunci când cei de la PSD făceau angajări pe criterii politice și nu recunoșteau acest lucru, PNL, USR și o parte a presei săreau la gâtul prefectului. Acum s-au vindecat de corectitudine, deontologie și lupta pentru dreptate, atât politicienii de dreapta din Neamț, cât și cei din presă care înfierau acest tip de angajări. Dacă făcea ”Soroceanca” era sfârșitul lumii, daca face ”Lazar” se trece cu vederea.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult