http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

10 August RELOADED. Susținătorii A8 îndeamnă moldovenii să protesteze prin blocarea simbolică a E85 timp de 15 minute

0

Cătălin Urtoi, vicepreședintele ONG-ului ”Împreună pentru A8”, îndeamnă moldovenii din Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Focșani, Galați, să iasă în stradă pe 10 august și să protesteze simbolic, timp de 15 minute, blocând traficul pe E85, în drum spre București, spre „Mitingul Diasporei”.

Iată mesajul său:

IMPREUNA PENTRU A8! ”In numele Legii va somam sa respectati Legea Autostrada Unirii , Legea 291/2019! In caz contrar vom fi nevoiti sa….” Din pacate singura masura pe care o mai pot lua oamenii de rand este blocarea drumurilor! Dupa 13 ani de PROMISIUNI, MINCIUNA, INDOLENTA si CORUPTIE la cel mai inalt nivel politic, subiectul autostrazii A8 a devenit unul foarte sensibil si suntem obligati sa reactionam. Coloana care se va deplasa spre Bucuresti in ziua de 10 August 2019 va bloca simbolic drumul E85, timp de 15 minute, in mai multe locatii, pentru a atrage atentia autoritatilor ca nu mai acceptam nici un compromis! Din Iasi se va pleca la ora 8.00 A.M. din piata Unirii. Pe traseu ne vom intersecta si cu alte coloane de masini care vor pleca din Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Bacau, Onesti, Focsani, Galati. Va asteptam dragi moldoveni alaturi de noi! UNITI VOM REUSI!

FOTO: Facebook Impreuna pentru A8

Potrivit organizatorilor, pe 10 august adunarea începe încă de la primele ore ale dimineții în Piața Victoriei. La ora 17, protestul se va muta în Piața Revoluției, la sediul MAI, de unde la ora 19 va începe un marș spre Piața Victoriei. Traseul marșului este următorul: ora 19 – Plecare de la sediul MAI, din Piața Revoluției – sediul DIICOT (calea Griviței) – Guvern (pe calea Victoriei). Sunt în jur de 2 kilometri, iar timpul estimat este de jumătate de oră.

Link eveniment mars 10 August: https://www.facebook.com/events/913105435701210/

Eveniment principal: https://www.facebook.com/events/279940292692942/
Eveniment secundar: https://www.facebook.com/events/384206042220937/

FOTO: Facebook

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult