http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

„10 Pentru Siguranță”, campania de informare și prevenire

0

În perioada 7 – 20 septembrie a.c., la nivelul județului Neamț, va fi lansată campania de informare și prevenire „10 Pentru Siguranță”.

Astfel, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț alături de instituțiile cu atribuţii în domeniu, respectiv: Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău demarează campania de informare și prevenire „10 Pentru Siguranță”.

Campania are ca scop creșterea gradului de informare a elevilor, părinților și cadrelor didactice în legătură cu riscurile infracționalității din unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.

Debutul campaniei va avea loc duminică, 8 septembrie a.c, în incinta centrului comercial Shopping City din municipiul Piatra-Neamț, unde vor fi distribuite materiale cu mesaje preventive adresate atât copiilor cât și părinților. În perioada 9 – 20 septembrie a.c., activitățile informativ-preventive vor fi concentrate în unitățile de învățământ selecționate, atât în mediul rural, cât şi în mediul urban.

Reprezentații structurilor specializate vor continua activitățile desfășurate în cadrul campaniei pe durata întregului an școlar, în vederea prevenirii delicvenței juvenile. 

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult