http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

12 medalii pentru sportivii Bassai-Dai la Cupa Napoca Junior

0

Sâmbătă, 1 februarie, s-a defasurat la Cluj-Napoca competiția de karate Cupa Napoca Junior, la care au participat peste 400 de sportivi juniori cu vârste între 7 și 13 ani de la 27 de cluburi din toată țara.

Clubul Bassai-Dai a participat cu 12 copii din comunele Poiana Teiului, Hangu, Farcașa, Tulgheș și Corbu, obținând următoarele rezultate: 2 locuri întâi la kata, 2 locuri doi la kumite și 8 locuri trei la kata și kumite, inclusiv la kumite echipe băieți.

„A fost o competiție grea, solicitantă, dat fiind numărul mare de participanți, și tocmai de aceea ne bucură premiile obținute. Din cei 12 sportivi cu care am participat, 8 au urcat pe podium, iar 4 au câștigat experiența unei competiții mari. Sunt mândru de toți și îi felicit! Mulțumesc sponsorului nostru, firma Avcon Store din Poiana Teiului, pentru încrederea și susținerea acordată! De asemenea, mulțumesc părinților și tuturor celor care sunt alături de noi.”, ne-a declarat președintele clubului Bassai-Dai, sensei Mihai Popa.

Le urăm și noi succes micilor sportivi și antrenorului lor la competițiile viitoare și spor la antrenamente!Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult