http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

31 iulie- Ziua Rangerilor – Parcul Național Cheile Bicazului – Hășmaș

0

În fiecare an, în data de 31 iulie, în lume se sărbătorește Ziua Internațională a Rangerului ZIR, zi cu dublă semnificație, proclamată oficial în 2007, la inițiativa Federației Internaționale a Rangerilor IRF. Președintele federației este australianul Sean Willmore, secondat de un vicepreședinte român, membru al Asociaţiei Rangerilor din România ARR.
Astăzi, după 12 ani de la proclamare, Ziua Rangerului este sărbătorită de către 101 de organizații ale rangerilor, de pe șase continente. https://www.internationalrangers.org/members/
În România, această zi se sărbătorește începând cu anul 2013.
Anul acesta, în România, Ziua Internatională a Rangerului este organizată de către Asociația Rangerilor din România, în colaborare cu RNP-Romsilva. În ultima săptămână din iulie, sunt organizate activități dedicate Zilei Rangerului, în toate cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Romsilva, precum și în Rezervația Biosferei Delta Dunării și în unele dintre cele 5 parcuri naționale și naturale care nu sunt administrate de Romsilva.
Pe această cale dorim tuturor rangerilor multă sănătate și putere de muncă în activitatea de conservare a patrimoniului natural al țării.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult