40 de caroliști, în vizită la universitățile din Iași

0

În cadrul proiectului privind învățământul secundar (ROSE), subproiectul BAC-UL-ACCES LA SUCCES, un grup de 40 de elevi ai Liceului Carol I Bicaz au schimbat pentru o zi sălile de clasă ale liceului cu laboratoarele și amfiteatrele universităților din Iași.
Tema excursiei a fost: Vizitarea centrului universitar Iași- Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, Universitatea Tehnică ,,Gheorghe Asachi”, Facultatea de Bioinginerie Medicală, Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa și Palatul Culturii.
Elevii au fost însoțiți de doamnele profesoare Țepeș Ioana, Constantin Carmen, Rugină Paulina Delia, Popescu Iulia Maria, care au organizat această excursie tematică, menită să-i conștientizeze pe elevi asupra importanței continuării studiilor în învățământul universitar și să-i motiveze în a-și canaliza eforturile pentru promovarea examenului de bacalaureat.

Colaboratori:

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza”, Iași
Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor
Decan, Prof. Univ. Dr. DINU AIRINEI
Universitatea de Medicină și Farmacie,, Grigore T. Popa”, Iași
Facultatea de Bioinginerie Medicală
Decan, Prof. Univ. Dr. ANCA –IRINA GALACTION
Universitatea Tehnică,, Gheorghe Asachi”, Iași
Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului
Decan, Prof. Univ. Dr. Ing. TEODOR MĂLUȚANU


sursa: Liceul „Carol I” Bicaz, facebook


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult