A 7-a ediție Maraton Bate Toaca vă aşteaptă în Ceahlău

0

29-iunie-2019
Masivul Ceahlau

Potecile Ceahlaului iti vor “sopti” legenda Cascadei Duruitoarea, a Pietrei Lăcrămate, a lui Butu şi Ana, a Clăilor lui Miron si a Panaghiei, iar Frumoasa Dochia iti va veghea pasii in cea de-a saptea editie a Maratonului Bate Toaca, Cursa Bate Toaca fiind inclusa in Circuitul Carpatilor de Alergare Montana.

A 7-a editie Maraton Bate Toaca va asteapta in Ceahlau sa luati parte la sarbatoarea alergarii montane impartita in cele 3 probe:
Cursa Bate Toaca: traseu cu elemente noi. Mai scurt, mai rapid, mai tehnic, mai accesibil la prima vedere.
Cursa Vericala: nemodificata fata de editia anterioara, un sus-jos care nu ofera prea multe pasaje plate, o alergare pana in inima masivului si inapoi.
Cursa Familiei: motivul pentru care nimeni nu ramane in baza dupa Start si pentru care sunt intampinati cu aceeasi caldura la Sosire.

CURSA BATE TOACA (proba inclusa in Circuitul Carpatilor): lungime aprox. 34 km cu diferenta de nivel pozitiva de aprox. 2500 m: camping Leon-statiunea Durau-Cabana Fantanele-Poiana Nican-Cascada Duruitoare-Piatra Lacramata-Cabana Dochia-traseu turistic Poiana Maicilor (complet)-statiunea Izvorul Muntelui-Traseu turistic jgheabul cu Hotar (complet)- Cabana Dochia-Vf. Lespezi-Cabana Meteo-varful Toaca-traseu turistic Fantanele (complet)-statiunea Durau-camping Leon.

Program orientativ al evenimentului:

Ziua Interval orar Activitati
Vineri
28.06.2019 18,00 – 24,00 validarea concurentilor; distribuire pachete de start (se mai pot face inscrieri conform Regulamentului competitiei)

Sâmbătă

20,00 – 21,00      ședința tehnică

29.06.2019 06,00 – 07,30       validarea concurentilor; distribuire pachete de start (NU SE FAC INSCRIERI)

08,30 – 08,40       briefing înainte de start
09,00     START din camping Leon
12,00 – 17,00       sosirea concurenților în camping Leon
17,00 – 22,00       festivitate de premiere Cursa Familiei, festivitatea de premiere generala, activitati specifice si concert in camping Leon

sursa: batetoaca.ro; Maraton Bate Toaca, facebook


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult