http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

A fost semnat acordul pentru respectarea dreptului de proprietate al cetățenilor din comuna Doljești

0

Miercuri, 13 februarie, Daniela Soroceanu, prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, alături de  primarul comunei Doljești, Iosif Șoican, au semnat Protocolul prin care s-a soluționat favorabil, la cererea cetățenilor din comuna Doljești, de a intra în posesia terenurilor de pe raza județului Iași. Evenimentul s-a desfășurat la Iași, la sediul Instituției Prefectului.

În perioada imediat următoare, se vor finaliza actele prin care cetățenii din Doljești vor beneficia de dreptul lor de proprietate asupra terenurilor moștenite. Titlurile de proprietate au fost emise de cei din Neamț, însă terenurile se aflau pe teritoriul unui localități din Iași, astfel propietarii nu au  put intra în posesia lor. Astfel, s-a încheiat o situație litigioasă care a trenat de peste 20 de ani în administrația celor două județe.

Este un moment aș putea spune istoric, pentru nemțenii care nu au putut de atâta vreme să se bucure de dreptul lor legal de proprietate. Mulțumesc domnului Marian Șerbescu, prefect al județului Iași, pentru sprijinul acordat, și domnului Gheorghe Văleanu, primar al comunei Ion Neculce, pentru deschiderea de care au dat dovadă. În aceeași măsură, felicit reprezentanții Oficiilor de Cadastru și Publicitate Imobiliară Neamț și Iași, cât și pe toți specialiștii implicați în efectuarea procedurilor interne de fond funciar, de restituire a proprietăților private, din cele două județe“, a menționat Daniela Soroceanu.

Sursa : Instituția Prefectului – Județul Neamț


Sursa: ZiarRoman.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult