A înnebunit lumea! PNL Piatra-Neamț susține ce spune candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț?

0

PNL Piatra-Neamț s-a defectat de tot. După ce Răzvan Cuc, candidatul PSD, a spus că e nevoie de o schimbare la primăria Piatra-Neamț, echipa PNL Piatra-Neamț întărește dorința lui Cuc cu o postare prin care dau de înțeles că și ei vor schimbarea, deși chiar partidul lor conduce de ani de zile primăria Piatra-Neamț.

Depășind gluma, postarea PNL Piatra-Neamț arată frustrările ascunse ale candidatului sau ale celui care a postat, deoarece nu se poate abține și spune public că doar ”o parte a echipei PNL” este cu ei. În realitate cam nici o tabără din PNL Piatra-Neamț nu este cu candidatul Carabelea. E așa de slabă susținerea candidatului în interiorul organizației încât el nu a fost supus unui vot de validare internă, ci impus de la București.

Desigur că deliciul postării este partea cu ”dornici de o schimbare” dând în cap chiar liberalilor care au condus până acum primăria.

Cu așa candidat din partea PNL și cu așa strategie de imagine va fi o minune și locul 3 la alegerile locale ce vor urma.

PNL-ul putea să aleagă oricând un candidat mai bun și cu mai puține frustrări. Trebuia doar să îi alinieze pe toți cei care ar fi vrut să candideze din PNL și să ia unul la întâmplare. Acela era mai bun decât Carabelea.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult