A sosit vremea schimbării. Ciprian Șerban, candidat pentru funcția de primar al orașului Roznov

0

Ciprian Șerban este candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Roznov.

Sunt tânăr și ambițios. Am o echipă puternică și dedicată. Roznovul are nevoie de modernizare. Știm ce avem de făcut…pornim de la zero și reabilităm tot orașul. Contați pe noi!”

Cu aceste cuvinte ne cere să avem încredere că va reuși să salveze comunitatea din Roznov și va reuși să realizeze tot ce și-a propus.

Sunt tânăr și ambițios. Am o echipă puternică și dedicată.Roznovul are nevoie de modernizare. Știm ce avem de făcut. Pornim de la ZERO și reabilităm tot orașul!Contați pe noi!#roznov#primariaroznov#construimimpreuna#ciprianserbanprimar

Gepostet von Ciprian Serban am Freitag, 21. August 2020

Beneficiază de tot sprijinul Președintelui de Consiliu Județean, Ionel Arsene. Acesta a declarat: „ Succes, drag coleg! Știu că vei conduce Primăria Roznov , măcar patru ani de acum încolo! Experiența ta în administrația județeană și centrală va cântări foarte mult atunci când roznovenii vor pune ștampila pe buletinul de vot. Te-am susținut și te voi susține în continuare, pentru că vreau să colaborăm în interesul cetățeanului, să dezvoltăm această localitate rămasă mult în urmă din cauza fostei administrații locale!”

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult