A traversat strada prin loc nepermis și a fost accidentat de un autoturism

0

Mereu salvatori, chiar și în timpul liber! O lecție și o demonstrație de implicare și de bunătate! Felicitări!!!

„Un bărbat de 50 de ani a traversat strada prin loc nepermis și a fost accidentat de un autoturism, ieri seară, în zona centrală a municipiului Sibiu!
Printre autoturismele care așteptau blocate în trafic se aflau doi dintre colegii noștri de la ISU Sibiu, sg.maj. Gheorghiu Raul și sg.maj. Chișbac Mihail, aflați în timpul liber, după o zi relaxantă la ski.
Instinctul i-a determinat pe loc să pătrundă în zona de aglomerație pentru a identifica ceea ce tocmai se întâmplase.
La locul evenimentului se scurgeau primele secunde… „este un om căzut pe jos….” rosti în grabă Raul (sg.maj.Gheorghiu), dar vorbele nu își aveau rostul… conta doar timpul care se scurgea…
Astfel că, în cea mai mare grabă a evaluat cu atenție bărbatul căzut și l-a așezat într-o poziție de siguranță până la sosirea colegilor pe care i-a sprijinit prin transmiterea promptă a informațiilor în dispeceratul ISU.
Din fericire, bărbatul accidentat a fost transportat la spital conștient și în stare stabilă.
Mulțumim colegilor noștri care prin implicare și spiritul lor civic au demonstrat că viața este întotdeauna și în orice circumstanță o prioritate.
Mereu alături de semeni, întotdeauna salvatori!”
Foto și text: ISU Sibiu

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult