Accident cu trei victime în Neamț – Autoturism versus autoutilitară

0

În articolul precedent informam despre producerea unui accident pe DN 2, la intersecția cu comuna Tămășeni (articolul aici – click).

Iată ce a transmis Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț:

Prin apel la 112, in jurul orei 15:00, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe E 85, la intersecția cu localitatea Tămășeni.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje cu două ambulanțe de la SAJ.


În urma accidentului rutier produs între un autoturism și o autoutilitară au rezultat trei victime, neîncarcerate. Toate cele trei victime ( o femeie și doi bărbați) au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la CPU Roman.


Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor și îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanți și ulei) și
au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult