Accident cu victimă pe E85 (FOTO)

La ora 12:04, pompierii au fost solicitați să intervină pe E85, la ieșirea din Horia spre Bacău, la un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un utilaj auto cu cisternă atașată în care se aflau doar conducătorii auto. Cisterna nu avea nicio încărcătură.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman (o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere), SAJ și IPJ.
Până la sosirea pompierilor, un bărbat de aproximativ 35 de ani, conducătorul auto, a fost evacuat din interiorul autoturismului de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat și evaluat medical de echipajul SAJ aflat la locul evenimentului, ulterior fiind transportat la CPU Roman.
Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar după efectuarea cercetărilor de către colegii de la IPJ, vor acționa pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în evenimentul rutier
, a transmis Căpitan Irina POPA – ISU Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate