„Colonelul� a plecat la stele, iar în urmă a rămas prietenul lui cel mai bun… singur pe lume

0


Mihai Cinstitu a plecat la stele, după ce a dus o viață tumultoasă… Era „vedeta orașului Bicaz� pentru că, deși nu avea un trai atât de fericit, aducea zâmbete tuturor celor din jur, de aceea toți voiau o poză cu „Colonelul�.

A fost dus pe ultimul drum pe 28 iunie, la ora 12,00… Nu doar că orașul e mai gol fără el, dar un ONG de protecția animalelor din Neamț a semnalat o poveste și mai tristă.

Colonelul l-a lăsat în urma pe cel mai bun prieten care nu întelege de ce stăpânul său nu mai vine „acasă�… Acasă e impropriu spus… Două suflete chinuite, dar pline de iubire, își petreceau zilele și nopțile într-un vagon, în zona Ciment Cheița. Prietenul de suflet a fost acest puiandru de talie medie spre mare, alb cu negru.

Bietul cățel nu a înțeles de ce stăpânul lui drag nu mai vine. Se uita după fiecare om și mașina, alerga spre vagon și iar în drumul intens circulat de tirurile cu ciment spre Moldocim.

Câinii sunt suflete loiale, iar iubirea lor necondiționată trece de granița morții. Acest suflet are nevoie de un nou prieten bun și de un nou cămin.

Cei care îl pot adopta, pot contacta Ham Piatra-Neamț aici.



sursa: ziarpiatraneamt.ro


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult