http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Ajută și tu micuții isteți de la Școala Gimnazială „Vasile Mitru” din Tașca să meargă în excursia mult visată

0

 

 

Școala Gimnazială „Vasile Mitru” din Tașca se remarcă prin multiple proiecte educaționale și activități extrașcolare. În această vară, Asociația Părinților dorește să le ofere micuților și o excursie cadou, ca un premiu pentru implicare și performanță.

Dintre proiectele derulate de această școală amintim: ,,Sărbători de suflet”, ,,Magia Crăciunului”, ,,Mama, Raiul vieții mele”, ,,Frumoasă e țara mea”- excursie cadou oferită olimpicilor cu itinerarul Taşca-Bucureşti- Constanța; Festival- ,,Rapsodii de toamnă”, Proiect finanțat de Consiliul Județean Neamț şi derulat prin Asociația Părinților ,,Vasile Mitru”- ,,Paşi prin istoria şi cultura nemțeană”, Proiect educațional ,,Femeia floare de rai”, Proiect educațional ,,Competiție între generații”, Parteneriat cu Liceul ,,Emil Nicula” Mereni- Republica Moldova şi desfăşurarea de activități în parteneriat la Taşca şi Mereni; Festival județean de cântece şi dansuri populare ,,Hai să dăm mână cu mână”; participare la festivalul internațional de la Yalova-Turcia, Festivalul ,,Valerica Patrichi-Borleşti, Festivalul bunătăților de la Turda, Festivalul ,,Copiii florile inimii”; Festivalul ,,Nae Rotaru”, ,,Cupa DHS”, calificați la etapa naționalã a concursului ,,Sanitarii pricepuți”.

Știm că viața reprezintă o continuă competiție, dar vrem a ajuta să înflorească și ”mugurii” ce vin din urmă, care încă din primele clipe ale existenței lor au învățat să lupte ca să ajungă printre primii. Dorința de a se remarca nu a încetat nici până acum… Cu toate acestea au nevoie de un moment de respiro.

Asociația Părinților ,,Vasile Mitru” Tașca, județul Neamț, vrea să vină în sprijinul cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ,,Vasile Mitru” Tașca, județul Neamț- România, care doresc să ofere o excursie cadou, în perioada 22-27 iulie 2019, unui număr de 60 elevi, care au reprezentat cu mândrie în acest an școlar numele instituției și al comunei în diverse concursuri, olimpiade și competiții la nivel internațional, național și județean, de unde s-au întors cu premii.

Alătură-te și TU campaniei și susține instituția în organizarea acestei excursii cadou!

Numără-te și tu printre cei care susțin seriozitatea și munca generației de mâine! Ajută-i să mergă într-o vacanță cadou, pe care o merită!

Pentru donații:

Titular: Asociația Părinților ,,Vasile Mitru”

RON IBAN: RO43BTRLRONCRT0387264302

EURO IBAN: RO20BTRLEURCRT0387264301

GBP IBAN: RO75BTRLGBPCRT0387264301Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult