http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

ALERTĂ: Suspiciune de CORONAVIRUS la granița județului Neamț

0
FOTO: news.sky.com

În județul Bacău este un bărbat suspect de coronaviroză, venit din China. Autoritățile sunt în alertă.

Potrivit desteptarea.ro, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Bacău s-a prezentat o persoană care acuza simptome specifice gripei. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani care a trezit suspiciuni deoarece a declarat că în urmă cu opt zile tocmai venise din China, unde își urmează studiile.

Medicii băcăuani au prelevat probe și le-au trimis la Institutul Matei Balș.

„Din ce date avem la acest moment, este vorba despre un tânăr, de 24 de ani, care studiază în China și care a venit în Bacău în urmă cu opt zile. A acuzat febră inclusiv în avion, dar ulterior nu a mai avut stare febrilă. În schimb a tușit, iar acum s-a prezentat la UPU cu dureri musculare, care pot fi și un efect secundar al acestei tuse. A fost introdus în camera de izolare, i se efectuează toate investigațiile necesare, s-a luat legătura și cu Institutul Matei Balș, așteptăm rezultatele”, a declarat Alin Năstasă, directorul Direcției de Sănătate Publică Bacău, pentru sursa citată.

Revenim cu informații.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult