Alin Cristofor Roșca este candidatul PMP la funcția de primar al comunei Războieni

0

Alin Cristofor Rosca are 43 de ani si este candidatul P.M.P la functia de Primar al comunei Razboieni.

Razboieni este locul in care s-a nascut, a crescut si s-a dezvoltat ca om, ca antreprenor si din acest motiv considera ca are datoria, la fel ca ceilalti locuitori, sa dea comunitatii valoarea ce o merita.

„Sunt de profesie antreprenor de peste 15 ani si presedinte al unui ONG in care am acumulat suficiente cunostinte despre principalele nevoi ale cetatenilor, dezvoltare, lucru in echipa si rezolvarea solutiilor aparute de-a lungul timpului.

Comuna noastra are nevoie de oameni cu experienta care sa vina in sprijinul comunitatii si sa dezvolte proiecte realizabile.

In perioada campaniei electorale si pe durata mandatului, prioritatea mea va fi solutionarea problemelor locuitorilor comunei Razboieni.

Ma angajez sa depun efort pentru consolidarea echipei primariei si a consilierilor locali in jurul problemelor comunei, astfel incat toata energia factorilor de decizie sa fie indreptata in interesul locuitorilor, iar resursele locale sa fie gestionate eficient.

Doresc o schimbare in bine pentru comunitatea in care traiesc si imi desfasor activitatea, iar impreuna cu colegii din organizatia PMP Razboieni avem proiecte realizabile.

Ma angajez sa concentrez energia primariei si a consilierilor locali pentru:

• Dezvoltarea turismului si a obiectivelor turistice, avem o istorie frumoasa si un potential care necesita a fi dezvoltat si valorificat.
• Scoli si gradinite reparate si dotate corespunzator
• Conditii bune de munca pentru invatatori, profesori si educatori
• Programe de sustinere a persoanelor defavorizate
• Atragerea investitiilor pentru alimentarea cu apa si canalizare
• Dezvoltarea infrastructurii locale prin alimentarea cu gaze naturale
• Reabilitarea si dotarea corespunzatoare a dispensarului comunal
• Atragerea investitiilor pentru proiectarea si realizarea unei microhidrocentrale care sa asigure producerea energiei electrice pentru consumul iluminatului stradal, cat si a institutiilor.

Comuna Razboieni merita conditii de viata decente!”

Comandat de PARTIDUL MISCAREA POPULARA, Filiala Neamț, produs de Ghici Computers SRL, cod mandatar financiar: 21200020  

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult