http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Alte gânduri pentru Alexandru Zănoagă, de la colegii și profesorii de la „Asachi”

0

Nimănui, niciodată, la o vârstă atât de fragedă nu ar trebui să i se întâmple ce i s-a întâmplat lui Alex. Dar viața, de cele mai multe ori, este foarte nedreaptă. Trecând peste „micile obstacole” ajungem să dăm de obstacole care ne prăbușesc . Simțim cum cerul cade peste noi și ne dorim de cele mai multe ori să dăm timpul înapoi . Dar întotdeauna există o portiță . Acea portiță ori sunt prietenii noștri, ori sunt rudele cele mai apropiate, ori chiar noi înșine . Niciodată nu te da bătut pentru ceea ce ți s-a întâmplat sau pentru ceea ce se va întâmpla! Mereu lângă tine, Alex!

Lungu Niculina

Alexandru Zănoagă sau Zalex cum îi spunem noi colegii și prietenii lui, era cel mai vesel băiat pe care îl văzusem. Veselia lui s-a transformat într-o mare tristețe. Zâmbetul lui s-a transformat într-un strigăt disperat de durere. Într-o fracțiune de secundă, tatăl lor le-a schimbat destinul pentru totdeauna. Nimeni nu știe ce s-a intamplat în acea seară. Cert este că doi copii au rămas orfani de mamă. Când am auzit vestea am rămas șocată și încă sunt, pentru că nu este corect ce se întâmplă uneori în lumea asta. Din păcate lucrurile astea se întâmplă tot mai des. Oare cum a putut el ca tată să își omoare soția și mama copiilor săi? Cine îi poate da aceste răspunsuri lui Zalex și Biancăi? Cine le va liniștii sufletele? Cine îi va aduce din nou zâmbetul pe fața lui Zalex? Noi ca prieteni nu putem decât să îi fim alături, să-l încurajăm și chiar dacă este foarte trist, viața merge înainte. Fii puternic Zalex pentru Bianca, pentru mama ta și nu în ultimul rând pentru tine!

Ema Bergher

Alex, mai întâi de toate prietenul nostru, trece printr-o perioadă grea. Mama sa a trecut în lumea îngerilor, iar acum îl privește din cer. Noi, colegii lui, am încercat să îi fim alături, să îl sprijinim și să îl încurajăm atât cât am putut, cu toate că și starea noastră nu era una tocmai bună, gândindu-ne neîncetat la el, la ce face, cum se simte …
Adevărul este că am simțit suferința lui și știam că îi este greu, pentru că nimic nu este mai dureros pe lumea asta decât să pierzi o persoană apropiată.
Îi vom fi alături în continuare colegului nostru și vom trece peste această încercare împreună, ca o familie mai mare … Sperăm ca timpul să-i atenueze durerea cât mai repede și să își recapete zâmbetul care era nelipsit pe chipul său …

Mihai Maria Larisa

Nu există cuvinte care pot exprima sentimentele care te cuprind când ești martor la astfel de evenimente. Prima dată când am auzit această veste am fost îngrozită. Nici nu m-am gândit că e vorba despre Alex al nostru și speram ca acest incident nu are nicio legătură cu el. A doua zi însă, am vorbit cu el și mi-a dat această veste tulburătoare. Este cumplit să vezi, cum un om, un copil, cade la pământ, în astfel de momente. Mă bucură enorm faptul că am fost alături de el în aceste clipe și că ne-am mobilizat într-un timp foarte scurt pentru a le sări în ajutor lui Alex și a surorii lui. Singurul lucru pe care îl putem face este să-i fim alături, să-l sprijinim și să-i arătăm că are pe cine să se bazeze. Acest eveniment ne-a unit ca și clasă, fapt ce ne va ajuta mult pe viitor să ne confruntam cu alte situații. Alex, îți doresc putere să treci cu bine prin momentele acestea și să mergi mai departe! Noi suntem aici … indiferent de situație!!!

Urzică Ioana Paula

Viața lui Alexandru, dragul nostru elev din clasa a IX-a E, a fost marcată de un eveniment tragic: pierderea mamei. Suntem alături de el, de întreaga sa familie pentru a putea trece de această grea încercare, pentru a face față durerii provocate de pierderea imensă. Ne alăturăm și noi, profesorii, celor care prin cuvintele și gândurile bune, dar mai ales prin faptele lor contribuie la sprijinirea lui Alexandru pentru a depăși acest moment dificil. Proiectul ”Împreună pentru Alex” inițiat de Asociația Nisi Art-A.N.A. este un proiect de voluntariat prin care ne putem arăta solidaritatea cu Alexandru. Cu ajutorul celor dragi din jurul lui, cu ajutorul colegilor și profesorilor, suntem siguri că Alexandru va depăși acest moment, va privi viața cu alți ochi, va înțelege că mama sa, Gabriela, a devenit ”îngerul său păzitor” pentru totdeauna. Alexandru, mergi înainte și ai curajul să îți împlinești toate visurile!

Profesor Mihaela Gherghelescu – Colegiul Național ”Gheorghe Asachi” Piatra Neamț

sursa: ziarpiatraneamt.ro


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult