Am trăit să o văd și pe asta. Unele cadre medicale spun că se vor simți „tensionate și vulnerabile” dacă se introduce sistemul de pontaj electronic la spital

0

În încercarea disperată de a opri instalarea pontajului electronic la spitalul din Piatra-Neamț, mai multe cadre medicale au fost convinse să semneze o hârtie care a fost înmânată conducerii spitalului.

În nefericitul document se spune că dacă se va introduce această metodă ”extremă” de monitorizare, personalul se va simți ”tensionat și vulnerabil”.

În document se mai vorbește ceva despre date biometrice, lucru absolut neadevărat, noul sistem stocând doar numele, funcția și orele la care s-a venit și s-a plecat, pentru pontaj.

Domnule manager

Noi, cei de la ziar, vă aducem la cunoștină următoarele:
În decursul timpului am primit nenumărate informații despre modul în care personal medical pontat la spital lucrează în privat simultan, despre asistente pontate fictiv și multe multe astfel de aspecte care ne fac să avem suspiciuni întemeiate legate de prezența reală a unor cadre medicale la serviciu. Sistemul de pontaj pe care vreți să îl introduceți este unul care nu are de ce să deranjeze personalul medical corect, astfel de sisteme fiind implementate în multe alte spitale.
Problema reala a spitalului din Piatra-Neamț a fost dintotdeauna managementul care a cedat de fiecare data unor astfel de presiuni. Dacă sunteți manager și nu un desen animat, nu cedați presiunilor și implementați acest sistem de pontaj electronic. Noi vă susținem.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult