Amendă de 2500 lei după incendiul care a mistuit acoperișul fabricii de pâine

0

În această dimineață a avut loc un incendiu devastator la nivelul acoperișului fabricii de pâine din zona Pieței Centrale din Piatra-Neamț.

Citește și [VIDEO] Cum a început să ardă fabrica de pâine ca o torță. Filmul complet

Potrivit ISU Neamț, au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului aproximativ 30 de pompieri cu 7 autospeciale (5 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD).

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Nu au fost victime. A ars acoperișul clădirii pe o suprafață de aproximativ 800 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea focului pentru executarea unor lucrări de hidroizolație bituminoasă, fără respectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor.

„Administratorul societății comerciale, ce executa lucrări de hidroizolație la acoperișul fabricii de pâine, a fost sancționat pentru nerespectarea normelor de prevenire și stingere a incendiilor. Sancțiunea aplicată a fost de 2500 lei.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult