Ana Ancuța : „Sunteți un medic extraordinar și om în adevăratul sens al cuvântului”

0

Luni, 29 iulie, primarul comunei Poiana Teiului, doamna Ana Ancuța, a vizitat Centrul de Permanență Galu. Doamna primar a fost plăcut surprinsă de investițiile realizate de către domnul doctor Tiron Eduard. Iată ce a declarat:

„Astăzi am avut plăcerea de a vizita ,, Centrul de Permanență Galu ‘’ la invitația domnului doctor Tiron Eduard . Am fost plăcut surprinsă de investițiile realizate de către domnia sa . Mulțumesc , domnule Doctor pentru că , aveți grijă de continuitatea asistenței medicale la orice ora din zi și din noapte in comunitatea noastră. Știu că nu a fost ușor însă , dumneavoastră domnule doctor ne-ați demonstrat că , atunci când te implici cu trupul și sufletul irealizabilul devine realizabil . Sunteți un medic extraordinar și om in adevăratul sens al cuvântului . Succes și vă rog sa aveți in continuare grijă de sănătatea tuturor oamenilor care ajung in cabinetul dumneavoastră .” , a transmis doamna primar, Ana Ancuța.

sursa: Ana Ancuta, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult