http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Ana Ancuța : „Sunteți un medic extraordinar și om în adevăratul sens al cuvântului”

0

Luni, 29 iulie, primarul comunei Poiana Teiului, doamna Ana Ancuța, a vizitat Centrul de Permanență Galu. Doamna primar a fost plăcut surprinsă de investițiile realizate de către domnul doctor Tiron Eduard. Iată ce a declarat:

„Astăzi am avut plăcerea de a vizita ,, Centrul de Permanență Galu ‘’ la invitația domnului doctor Tiron Eduard . Am fost plăcut surprinsă de investițiile realizate de către domnia sa . Mulțumesc , domnule Doctor pentru că , aveți grijă de continuitatea asistenței medicale la orice ora din zi și din noapte in comunitatea noastră. Știu că nu a fost ușor însă , dumneavoastră domnule doctor ne-ați demonstrat că , atunci când te implici cu trupul și sufletul irealizabilul devine realizabil . Sunteți un medic extraordinar și om in adevăratul sens al cuvântului . Succes și vă rog sa aveți in continuare grijă de sănătatea tuturor oamenilor care ajung in cabinetul dumneavoastră .” , a transmis doamna primar, Ana Ancuța.

sursa: Ana Ancuta, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult