Andrei Sandu – cotcodacul internetului la Târgu Neamț

0

În zona rețelei de socializare de la Târgu Neamț există un personaj toxic care se vrea un fel de formator de opinie în zona online. Nici nu îmi este foarte clar dacă personajul e real sau e un cont fake, dar cert este că e o formă de viață obositoare care are foarte mult timp liber să manipuleze după cum are el interese.

Dacă manipulările lui s-ar fi limitat la cei care îi ascultă cotcodăcelele, ar fi fost strict problema lui. Dar, încurcat probabil de articolele de la ziartarguneamt.ro, forma de viață mai sus menționată s-a gândit să ne facă atmosferă negativă și să comenteze negativ la articolele noastre încercând să inducă ideea că noi manipulăm când în realitate cu asta se ocupă el.

Iată un exemplu foarte elocvent, să vadă toată lumea ce gunoi se ascunde în spatele acestui nume:

În data de 3 februarie am publicat un articol în care spuneam că este blat între PSD și PNL la Târgu Neamț. (click aici pentru articol) La postarea acestui articol a intrat contul Andrei Sandu, căci despre el este vorba, cu o serie de comentarii care ne-au făcut varză.

Andrei Sandu Daca modelul Cambridge Analytica a functionat, de ce sa nu le spunem din nou votantilor de dreapta ca sunt toti aceeasi mizerie, ca sa nu mai iasa ei la vot si sa iasa doar votantii lui Harpa incolonati frumos. Nu?
Lasati. Aveti voi impresia ca dupa ce ati prostit oamenii o data, mai merge si a doua oara. Va maturam la urne!

Andrei Sandu Usor usor n-o sa va mai caute nimeni. N-o sa va mai citeasca nimeni. Reactii pe la postari nu prea aveti si cand aveti nu sunt neaparat cele mai fericite. Trafic… Am banuiala ca se vede scaderea in ultima perioada. Si v-ati facut-o singuri, prin obedienta asta neconditionata, la vedere, fata de PSD. Va duceti la vale odata cu ei si nu e nimeni altcineva de vina.

Andrei Sandu daca stiti despre Cambridge Analytica, atunci stiti si despre campania „PNL – PSD, aceeasi mizerie”, menita sa descurajeze votantii de dreapta in timp ce alegatorii PSD au iesit frumos la vot incolonati. Stiti si despre targetarea selectiva cu mesaje croite in functie de cateva tipologii de oameni. Cred eu ca stiti mult mai multe. Cred ca si pe dl Harabagiu il cunoasteti, coleg „de breasla” ar zice el… Haideti ca nu suntem chiar picati din pom. Asa a castigat PSD, nu altfel. Si asa nu va mai castiga de data asta, pentru ca lumea s-a prins ca a fost prostita, si ca nu exista mizerie mai mare decat PSD si manipularea ieftina la care se coboara. Ieftina… Intre ghilimele, ca n-a costat putin 😂

… Și multe astfel de comentarii, în care explică oamenilor că de fapt noi mințim și că vrem să demobilizăm electoratul și PSD nu e în dragoste cu PNL la Târgu- Neamț, etc…

Acum, aceeași formă de viață din spatele numelui Andrei Sandu vine și spune oamenilor din Târgu Neamț că:

Andrei Sandu 

Am tacut, am inghitit toate explicatiile posibile pana acum, dar nu cred ca exista rusine mai mare decat sa vad conducerea PNL Neamt, laudand „zgomots” un primar al PSD care este dupa 2 mandate de nerealizari. Poate oricine sa vina sa spuna orice – asa ceva nu e in regula!
PNL Romania membrii si organizatiile – voi vedeti asa ceva? Sunteti de acord?

Păi bine măi Sănducu…Te-ai supărat acum pe liberalii de la Târg? Te-ai sucit? Acum e rușinos ce face PNL cu PSD la Târg și în urmă cu câteva luni făceai comentarii academice să spui că manipulăm noi când ziceam fix ce zici tu azi?

Astfel de forme de viață care postează și comentează zi și noapte încercând să creeze curente de opinii după cum vor ei sunt cei care vă manipulează și vă instigă să fiți oameni răi și să nu mai gândiți cu creierul, ci cu ură, cu m**e contra unui partid, cu ciudă.

Acest individ nu e un caz unic. Sunt mulți ca el. Pe el l-am dat de exemplu pentru că în incompetența lui ne-a atras atenția încercând să ne discrediteze pe noi ca publicație. Am dovedit mai sus că este un incompetent care ne-a făcut să ne pierdem timp cu el să dovedim. Acum două luni cine spunea că e blat PNL – PSD era un manipulator, acum când spune Sănducu că e love PNL – PSD nu e manipulare.

Dacă cumva forma de viață Sănducu există și în realitate, ar trebui să își ceară scuze public pentru toate acuzațiile aduse publicației noastre pentru că acesta nu e sigurul caz în care a cotcodăcit aiurea. Oricum, mai puțin contează dacă își cere sau nu cotcodacul scuze. Important este ca dumneavoastră, cei care citiți informații pe internet, să fiți atenți să nu deveniți victimele manipulărilor. Aveți creier. Folosiți-l. Analizați dacă ce citiți este conform cu ce vedeți în realitate.

Iosub Robert

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult