http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Ani de zile prin tribunale cu Iacoban Constantin

0

Constantin Iacoban, fost politician nemțean, s-a simțit foarte deranjat de un articol publicat mai de mult în ziarpiatraneamt.ro, articol în care prezentam doar adevărul 100%, spunând că omul este în slujba unor interlopi, adică este administratorul unei afaceri a familiei Mararu, mai precis firma AUTOVEST SERVICE, unde și acum peste 50% aparține unui membrul al cunoscutei familii Mararu.

La fel ca și alți politicieni care consideră că nu e voie să spui nimic critic la adresa lor, Constantin Iacoban a început din 2016 să ne poarte prin tribunale, obligându-ne prin intermediul unui avocat extrem de implicat să ne dezvinovățim de lucruri pe care nu le-am făcut.

A fost un prim proces deschis prin 2016 pe care Iacoban Constantin l-a pierdut, iar noi crezând că omul chiar fusese afectat de articolul nostru, într-un gest de bunăvoință, chiar dacă am câștigat procesul, am șters acel articol. Din păcate s-a dovedit că nu articolul era problema, ci probabil răutate, dorință de răzbunare sau cine știe ce altă motivație de a ne face viața grea, așa că a făcut apel. Desigur că a pierdut și apelul și tot nu s-a oprit. A făcut recurs la Curtea de Apel de la Bacău.

Uite așa am mers nevinovați prin tribunale din 2016 și până acum, când și instanța de la Bacău s-a pronunțat tot în favoarea noastră cu toate eforturile disperate ale avocatului lui Iacoban.

Ani de zile prin tribunale, 5 judecători care ne-au dat dreptate pe rând, timp, bani și resurse consumate, doar pentru că un politician a vrut și a avut și resursele financiare să ne hăituiască.

Am fi putut să cerem cheltuieli de judecată, am fi putut să facem multe lucruri, dar care ar mai fi fost diferența dintre noi și Iacoban? Domnia sa postează pe Facebook mesaje religioase și icoane, iar în viața reală hăituiește oameni nevinovați, iar noi rămânem cei care demonstrăm din nou că avem dreptate când scriem ceva despre un astfel de personaj.

Mulțumim avocatului nostru Amalia Vlad care din nou ne scoate din ghearele inchiziției politice nemțene și ne cerem scuze celor 5 judecători care și-au consumat timpul judecând lucruri evidente, în timp ce alte mii de români chiar au nevoie cu adevărat de munca judecătorilor.

Vă expunem mai jos din ce au spus, în mod absolut corect, judecătorii despre acuzațiile care ni s-au adus.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult