Anton Covasan, un om de nădejde și gospodar, primar pentru comuna Dămuc

0

Pentru ca o comună să se dezvolte și să devină cunoscută, este nevoie de un conducător potrivit care să se zbată pentru oamenii pe care îi păstorește, pentru locul în care viața curge zi de zi.
Un astfel de conducător este Anton Covasan și acest lucru este spus de o mulțime de dămuceni și nu numai. Câte lucruri frumoase a făcut acest om pentru comuna Dămuc, cât a luptat în mandatele sale pentru ca Dămucul să înflorească și oamenii să fie mulțumiți, cât s-a zbătut ca să creeze condiții și locuri de muncă pentru ca tinerii să se întoarcă de pe meleagurile străine, se știe destul de bine și mai ales se poate vedea cu ochiul liber.

Și pentru a arăta că vorbele pot fi dovedite cu fapte, puteți viziona filmul de mai jos, un fel de feedback pentru a revedea proiectele duse la finalizare cu ajutorul unui primar devotat și puternic, pentru a vedea cât de frumoasă este comuna Dămuc și câte lucruri minunate o așteaptă:

Click pe imagine

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult