Anunț OFICIAL Comisia de Protecție a Copilului Neamț: Se prelungește valabilitatea certificatelor de încadrare în grad de handicap

0

Până la încetarea stării de urgență, Certificatele de încadrare a copilului într-un grad de handicap și Atestatele de asistent maternal, eliberate de Comisia pentru Protecția Copilului Neamț, precum și certificatele de încadrare în grad și tip de handicap eliberate de Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Neamț, a căror valabilitate expiră în perioada de urgență declarată, își prelungesc valabilitatea în mod automat.

În același timp, Certificatele de acreditare a furnizorilor de servicii sociale și licențele serviciilor sociale, provizorii și de funcționare, a căror valabilitate expiră în perioada de urgență declarată, își prelungesc valabilitatea până la încetarea stării de urgență.

Nu în ultimul rând, TREBUIE să nu uităm că doar uniți suntem puternici, doar uniți, suntem o forță!”, a transmis Daniela Soroceanu, președinte CPC Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult