Apelul președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene: „Stați acasă, vă rog! Stați acasă!!! Nu este de joacă!”

0

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a confirmat oficial faptul că în acest moment există 14 cazuri pozitive pentru virusul COVID-19 în județ, lansând un apel în care îndeamnă la responsabilitate:

Dragii mei nemțeni, vă aduc la cunoștință, că se înmulțesc cazurile de îmbolnăvire cu acest virus COVID-19 și la noi in județ. Numărul total de cazuri în județul Neamț este de 14 persoane, 8 dintre acestea în ultimele 24 de ore. Cea mai mare creștere de până acum.

E nevoie de responsabilitate și conștiință. Vă rog să aveți grijă de cei din jur. Să nu-i infectați. Vă rog să stăm acasă. Conștientizați pericolul. Uitați-vă la ce se întâmplă în Italia. Uitați-vă la Spania, la Franța, California! Nu este de joacă!!!

Stați acasă, vă rog! Stați acasă! Stați acasă!!!

Voi continua toate demersurile, voi depune toate eforturile pentru a avea cele de trebuință și voi aloca toate resursele necesare de care va fi nevoie. Starea de sănătate a nemțenilor, a românilor, nu este politică. Nu este negociabilă!

Am credință, speranță!
Să păstrăm speranța și încrederea.
Să ne rugăm!

Să acționăm conștienți de importanța fiecărei vieți salvate! Și Măicuța Domnului ne va auzi rugăciunile. Să avem credință!

Sursa: Facebook (Ionel Arsene)

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult