Apucături de mafiot. Cinci persoane din Piatra-Neamț, victime ale șantajului și amenințărilor

0
Foto caracter ilustrativ

La data de 13 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 38 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de șantaj și violare de domiciliu.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 26 decembrie 2019 – 6 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi exercitat acte de constrângere fizică și psihică față de cinci persoane cu vârste cuprinse între 23 și 47 de ani, toate din Piatra Neamț, cu scopul de a-i determina să îi remită sume mari de bani, pentru a le permite să locuiască în continuare, în aceeași zonă.

Pe fondul acestor constrângeri, persoanele vătămate ar fi fost determinate să își părăsească imobilul.

De asemenea, la data de 6 ianuarie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuinţa uneia dintre victime, având asupra sa un obiect tăietor. Bărbatul ar fi părăsit imobilul în momentul în care a observat prezența în zonă a unui echipaj de poliţie.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

În cursul aceleiași zile, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului Pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamț.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză. 

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult