http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Arde stăreția! Incendiu violent la Mănăstirea Petru Vodă

0

Un incendiu de proportii a izbucnit în această noapte la o chilie a Mănăstirii de maici de la Petru Vodă din comuna Poiana Teiului. Mai precis, este vorba despre stăreție.

Foto Gheorghe B.

Potrivit ISU Neamt, Pompierii de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o chilie de la Mănăstirea de maici Petru Vodă. 

La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere. În sprijin s-au deplasat trei autospeciale de stingere și o autospecială pentru lucru la înălțime de la Detașamentul Târgu Neamț, iar de la Detașamentul Piatra Neamț au plecat o autospecială de stingere și o autospecială de intervenție pentru lucru la înălțime.

Incendiul se manifestă la acoperișul clădirii principale din ansamblul mănăstiresc.

Nu sunt victime.

Surse de la fața locului precizează că întreaga clădire a fost eliberată, icoanele și alte obiecte de la etaj au fost scoase, iar în prezent la locul incendiului se află patru autospeciale dar nicio ambulanță.

Revenim cu noi informații.

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult