Arestat pentru că a dat foc unei mașini

0

La data de 29 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au identificat şi reţinut un bărbat de 38 de ani, din Farcaşa, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu.

La aceeaşi dată, în prezentării acestuia la Judecătoria Bicaz, s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ.

În fapt, la data de 29 aprilie a.c., în jurul orelor 02.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din Farcaşa, cu privire la faptul că a fost incendiat autoturismul fratelui său, de 42 de ani, de catre persoane necunoscute.

Din cercetări a rezultat că autoturismul incendiat se afla parcat în curtea apelantului, iar la faţa locului a fost identificat un recipient din plastic, care emană miros combustibil.

În cauză au fost demarcate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 3.000 de lei.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult