Asfalt nou de la Piatra NeamÈ› până la Baraj – Bicaz

0

Lucrările de asfaltare a unuia dintre cele mai circulate drumuri din judeÈ›ul NeamÈ›, Piatra NeamÈ› – Bicaz, sunt aproape de final. Am promis că dacă vremea È›ine cu noi, aceste lucrări se vor termina în scurt timp È™i iată, nu am vorbit în zadar!

În câteva zile, totul va fi gata iar participanții la traficul pe această rută vor circula în cele mai bune condiții! Astăzi (1 iulie), a început asfaltarea DN 15 în interiorul orașului Bicaz, astfel că atât turiștii care traversează zona cât și bicăjenii se vor bucura de un drum modernizat. Lucrarea va continua până după baraj, în zona debarcaderului.

Le mulțumesc șoferilor pentru răbdare și le adresez scuze pentru disconfortul creat, dar îmi doresc ca drumurile din județ să fie modernizate complet și redate traficului în cele mai bune condiții!

Am mai spus-o și o repet: vreau ca până la finalul mandatului de președinte în fruntea județului să rezolv 90% din problemele infrastructurii rutiere nemțene. Am sprijinul echipei din Consiliul Județean, al Guvernului, al tuturor factorilor de decizie!

Ionel Arsene, facebook


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult