Asociația „Născută Înger” – scrisoare de mulțumire

0

Scrisoare de mulțumire!

Este Dumnezeiesc să salvezi o viață, să fii părtaș la venirea pe lume a unui suflețel. Am văzut moartea în toate chipurile sale, am urât-o, am îmbrâncit-o, am alungat-o, însă chiar ea mi-a luat doi îngeri și mi-a schimbat radical viața. Datorită ei am cunoscut IADUL și Raiul.

Sunt oameni care dau zilnic piept cu moartea și pentru care niciun efort pentru salvarea vieții semenilor nu este prea mare. Sunt oameni care cred cu tarie în ceea ce fac și ridică gesturile simple, umanitare și de compasiune la rang de meserie. Sunt oameni care, dacă ar avea parte de un nou început, ar alege fără a ezita ceea ce sunt acum: salvatori.

Din păcate mulți ne-am obișnuit să aruncăm cu noroi în ei medici, asistenți, infirmiere, cadre medicale, să le atribuim durerea sau neputința lor. Dar nu este asa, sunt medici care își donează parte din salariu, care vin cu medicamente cumpărate de ei, care stau la căpătâiul celui care se zbate între viață și moarte implorând cerul să le lase șansa de-a mai salva o viață. Din durerea pierderii îngerilor mei eu am ales să construiesc o punte de iubire, speranță și dăruire între Dumnezeu și om, între om și oamenii aflați în dificultate.

Așa am creat Asociația „Născută Înger” Piatra-Neamț. Ce am reușit să facem până acum vă las pe voi, dragilor să spuneți. Azi vreau să spun, să mulțumesc bunului Dumnezeu și unor medici din Piatra-Neamț.

Doamna doctor Margareta Botez care de trei ani de zile nu a fost odată să nu-mi răspundă la telefon, să nu mă ajute cu fiecare caz prezentat, să nu mă susțină în efortul comun de-a salva vieți. Vă mulțumesc infinit stimată DOAMNĂ DOCTOR,OM ALES!

Doamna doctor Iuliana Luchian, doamna doctor Andrieș Elena, doamna doctor Dorice Albu, medici care mă ajută necondiționat ori de câte ori le solicit ajutorul. Vă mulțumesc infinit stimate doamne!

Însă azi vreau sa vă spun că există un medic înger, doamna doctor Mihaela Daniela Traistă, neonatolog la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Secția Neonatologie. Am rămas atât de profund impresionată de acest om medic încât atunci când am plecat din secția dumneai am izbucnit în lacrimi, bucuria și durerea fiind amestecate în recunoștința veșnică pe care o voi purta acestei doamne doctor.

Un om care a luptat pentru viața unui micuț ore, fără a pleca nicio secundă de lângă el. Un profesionist desăvârșit care mai presus de orice pune pe primul loc salvarea vieții, viață care abia pășește timid în lume.

Am văzut un om simplu, la prima vedere firav, plin de o delicatețe care te dezarmează dar cu o forță în lupta cu salvarea vieților omenești care te copleșește, care te face să crezi că există mereu medici îngeri.

Vă mulțumesc că existați doamnelor medici, vă mulțumesc că aveți un asemenea suflet și că sunteți niște profesioniști desăvârșiți, medici care nu pot fi indiferenți în fața neputinței de a salva!

Cu respect, semnat: Carmen Suciu

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult