http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Astăzi la ședința de Consiliu Local în comuna Botești

0

Periodic alegem câte o primărie din județul Neamț la care mergem neanunțați la ședința de consiliu local. Azi am fost la ședință la Consiliul Local al comunei Botești.

Deși în unele comentarii pe internet se spune că atmosfera de la această primărie este una comunistă, dezamăgim criticii menționând că este una dintre primăriile unde am văzut o ședință de consiliu local făcută serios. În primul rând toți consilierii aveau în fața lor dosare cu materiale de ședință și cu bugetul comunei pe care trebuiau să îl voteze. La 90% dintre consiliile locale din Neamț, consilierii vin cu mâna în buzunar și habar nu au ce votează. Doar ridică mâna precum maimuțele. Aici oamenii știau despre ce e vorba la ședință, aveau întrebări, primeau răspunsuri de la alte persoane (primar, secretar, vice) care știau ce răspundeau. Oamenii de aici chiar sunt consilieri locali și își iau în serios această calitate.

La fel de plăcut impresionați am mai fost doar la Bicazu Ardelean.

Desigur că sunt multe lucruri care se pot critica la administrația din Botești dar pentru modul în care își organizează ședințele de consiliu și modul în care consilierii înțeleg să se implice în ce au de făcut, merită toate laudele. E mai bine decât la majoritatea orașelor din județ.

Sursa art: ziarroman.ro

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult