http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Atenție, au început incidentele! – Tamponare în Piatra-Neamț [FOTO]

0
Foto: O.A (cititor)

Acum câteva minute, pe fondul viscolului și al vizibilității reduse, toate combinate cu o aderență scăzută, a avut loc o tamponare pe strada Izvoare, în apropierea depozitului DPD. Un autoturism s-a lovit de un camion, aparent staționat.

Reamintin faptul că județul Neamț se află sub atenționare de Cod Portocaliu de viscol puternic și vânt, valabil până mâine la ora 08.00 și de Cod Ro;u (peste cota 1800 m), valabil până la ora 23.00.

Pentru siguranța voastră, țineți cont de următoarele măsuri:

⚠Evitați pornirea la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar, dacă deplasarea este absolut necesară, să vă informați, în prealabil, dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate.

⚠Înainte de plecare, asigurați-vă că sistemul de încălzire funcţionează eficient, rezervorul de combustibil este plin, iar autovehiculele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip etc.).

⚠Urmăriți la posturile radio/tv buletinele meteorologice şi recomandările autorităţilor centrale şi locale.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult