Atenție!!!! Informare – Primăria Bicaz

0

Informare

În contextul în care începând din această seară (23 martie) intră în vigoare prevederile Ordonanței militare nr. 2, care restrictionează circulația pe timpul nopții între orele 22.00 – 6.00 vă punem la dispoziție modelul declarației pe proprie răspundere care vă permite circulația în condițiile ce urmează a fi menționate.
Această declarație o puteți scrie de mână după modelul de mai jos sau o puteți găsi în format printat la magazinele alimentare din fiecare cartier al orașului: Teodan și Silky pentru zona Centru, Teodan pentru Dodeni, magazinul alimentar al dlui Botezatu din Mărceni, magazinul alimentar din Capșa, magazinul alimentar din zona Ciment, magazinul dlui Brânzuca de la Potoci și la stația de carburanți Petrom ( cu program non stop) din cartierul Ciungi.
Le mulțumesc pentru implicare proprietarilor acestor magazine care au răspuns favorabil colaborării noastre dând dovadă de promptitudine și simț civic desăvârșit.

Reamintim că, începând din această seară, în intervalul orar 22.00 – 06.00, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă numai pentru următoarele motive:

a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;

b) deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice, precum și bunuri necesare desfășurării activității profesionale;

c) deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;

d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie;

e) deplasări scurte, în apropierea locuinței/gospodăriei, legate de activitatea fizică individuală a oamenilor și nevoile animalelor de companie/domestice.

După ora 22.00, pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional sau personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la solicitarea autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverință eliberată de angajator sau o declarație pe proprie răspundere și actul de identitate, după caz. Declarația pe propria răspundere poate fi completată și olograf.

#rămânețiacasă!

Primar,
Nicolae Sălăgean


sursa: Primaria Bicaz, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult