Atențiune,atențiune!în zona Bicazului au răsărit hoții de bărci și motoare!

0

Atențiune,atențiune!în zona Bicazului au răsărit hoții de bărci și motoare! Din surse sigure,am aflat că în urmă cu două săptămâni s-a furat motorul unei bărci,la Chirițeni.Se pare că proprietarul ar fi făcut o sesizare la poliție,însă motorul este încă dispărut și hoțul de negăsit!În data de 15 mai, s-a petrecut un eveniment asemănător,dar de data aceasta, hoțul a furat o barcă cu totul. Curiozitatea mare este dacă hoțul sau hoții vor fi găsiți!

„În dimineața de 17 mai a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au fost sesizați de către o persoană din Orașul Bicaz, cu privire la furtul unei bărci.
Din cercetările efectuate de către polițiști la fața locului, a rezultat faptul că în perioada 15-17.05.2019, persoane necunoscute ar fi sustras de pe luciul de apă al Lacului Izvorul Muntelui Bicaz, o ambarcațiune aparținând unui bărbat de 43 de ani, din Piatra Neamț, care era acostată lângă un ponton. În cauză, polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.” , Ag.sef adj.Robert Costan.


Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult