http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

AȚI VĂZUT-O? Apelați 112!

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei PAVEL ANDREEA, de 18 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, la data de 20 ianuarie a.c., de către o femeie, de 38 de ani, din Roman, despre faptul că fiica sa Pavel Andreea, de 18 de ani, a plecat în seara de 12 ianuarie a.c., la unchiul ei, din aceeași localitate, unde a stat aproximativ 20 de minute, după care nu s-a mai întors la domiciliu.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 49 de kilograme, ochi căprui, păr lung de culoare negru, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o bluză albă, o fustă lungă de culoare negru, fiind încălțată cu adidași roz.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

sursa: IPJ Neamt

Sursa: ZiarBicaz.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult