http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Au o aroganță cei de la ApaServ dacă suni să reclami o avarie de ți se ridică tensiunea

0

Niște romi din cartierul 1 Mai ne-au sunat la redacție și ne-au rugat să facem ceva, deoarece este spartă o țeavă și iese apa din asfalt de mai multe zile și intră în curtea unei familii de oameni amărâți din cartierul 1 Mai.
Normal că am întrebat de ce nu sună ei la ApaServ, dar ne-au spus că au sunat și degeaba. Nu-i bagă nimeni în seamă pentru că ei sunt ”țigani” și li se vorbește urât și sunt ”dați cu flit”.

Am mers acolo. Țeava spartă. Curtea omului sub nivelul de la care ieșea apa. Am sunat la ApaServ unde un domn ne-a spus că o să vină cineva cândva. „Dar ce, astăzi l-o apucat hărnicia?”, referindu-se la cel căruia-i intra apa în curte.

Aveți mai jos câteva pasaje din convorbirea cu ApaServ. Dacă compania de apa nu învață să comunice cu oamenii care anunță avarii și dacă nu învață să anunțe eficient sistările furnizării de apă, o să scoată din minți pe toată lumea.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult