Au sosit deșeurile la Bodești. O fi legală treaba?

0

Într-o zonă izolată a comunei Bodești, un consilier local, Crâșmaru de la PNL sau PER, nu mai știe nimeni la ce partid e acum, este acuzat de localnici că folosește o fostă fermă pentru a depozita și a face dispărute diverse deșeuri. Din ce spun oamenii care stau în zonă, chiar zilele trecute au venit câteva tiruri cu astfel de deșeuri.

Am mers personal, am verificat, am făcut poze și povestea se confirmă, în acea locație sunt cantități impresionante de peturi și alte deșeuri.

Am reușit să îl contactăm și pe domnul Crâșmaru care nu ne-a oferit prea multe detalii despre legalitate, dar poate verifică cei de la Garda de mediu ce e acolo. Consilierul local, administratorul depozitului de deșeuri din Bodești, ne-a spus o poveste cu o mașina de la primărie care dă târcoale, cu PSD-iștii răi din comună și alte filme din care nu am înțeles nimic.

Noi publicăm pozele făcute de noi și mai departe e treaba Gărzii de mediu să stabilească dacă acolo se desfășoară sau nu o activitate legală.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult