http://www.pornleader.net
http://xvideos4.pro
argenta caliente.https://porndrop.best

Autoritățile ascund adevărul la Neamț! Persoanele aflate în autoizolare la domiciliu nu pot fi supravegheate eficient

0

Mai mulți primari s-au plâns că persoanele venite din Italia și care ar fi trebuit să stea în auto-izolare umblă nestingherite prin comune sau prin județ și nimeni nu face nimic.

Din păcate autoritățile ne mint când spun că situația e sub control. Instituțiile abilitate nu au capacitatea de a controla sutele de oameni aflați în autoizolare, motiv pentru care îi vedem pe proaspeții sosiți din Italia prin supermarketuri și mall-uri.

Persoanele care ar trebui să stea în autoizolare în Neamț și sunt inconștiente umblă nestingherite prin Neamț, deoarece polițiștii de la Rutieră sau de la Ordine Publică nu au liste cu persoanele care ar trebui să se afle în izolare la domiciliu în Neamț. Deci, dacă opresc în trafic sau legitimează pe stradă un om, polițiștii nu au de unde să știe că respectivul ar fi trebuit sa fie acasă în autoizolare.

Atribuțiile pentru a urmări acești oameni revin DSP-ului și amendarea acestora dacă pleacă la plimbare e tot atributul DSP-ului, nu sunt atribuțiile Poliției așa cum au lăsat unii să se înțeleagă.

Pe înțelesul tuturor.
În județul Neamț, 10 oameni de la DSP trebuie să monitorizeze peste 400 oameni azi și cine știe câți vor fi zilele viitoare, oameni care ar trebui să stea în autoizolare la domiciliu. Asta este o misiune imposibilă!

În baza că la Neamț 10 oameni de la DSP vor monitoriza 400 de potențiali purtători de coronavirus vă recomandăm să evitați pe cât posibil deplasările în spații aglomerate. Purtați-vă singuri de grijă. Autoritățile sunt depășite și ascund acest lucru.

Nu vă panicați. Doar fiți atenți la regulile de igienă și evitați aglomerațiile. Coronavirusul nu este un motiv de panică generalizată. E într-adevăr un virus nou care face mari probleme prin viteza cu care se transmite, dar rata de vindecare a celor care au contractat acest virus este de peste 90%.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

pussy hunter kiss jav pasivo se toma mi leche en telo de lince.porn videos amateur cumswaps with ho.

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult