Autoturism ars în totalitate, azi-noapte în Neamț

0

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Ion Creangă. 

foto cu caracter ilustrativ

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, fiind sprijiniți și de un voluntar din cadrul SVSU Ion Creangă. 

Ca urmare a producerii incendiului, autoturismul a ars în proporție de 100%, flăcările au fost localizate imediat, fiind îndepărtat pericolul de propagare a incendiului la locuința învecinată. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un conductor electric neizolat necorespunzător”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies pentru a îmbunătăți experiența ta. Sperăm că ești de acord cu asta. Dacă nu, poți refuza. Accept Citește mai mult